Camping
Campingen på toppen ligger intill Toppstugan med badhus, restaurang och välutrustat servicehus. Campingen erbjuder ett boende för familjer som älskar natur med milslång underbar utsikt, vandring längst Bergslagsleden, underbar natur, utflykter, grillning, skidåkning och att koppla av i vårt badhus med bassänger, bubbelpool och bastu och all den trivsel som camping innebär. Alla våra campingar erbjuder ski in/out vintertid! (Bubbelpoolen är för närvarande stängd men väntas öppna under sommaren).

Klacken camping erbjuder 140 generösa elplatser.
SÄSONGSPLATS VINTERTID: Säsongscampingen vintertid sträcker sig från:
1:a oktober till 30 april. Pris: 6500 kr för campingplatsen och VA i servicehus exkl elkostnad. Du som återvänder till oss får förtur till din plats och kan checka in den 1 september

SÄSONGSPLATS SOMMARTID: Sommarsäsong från:
1:a maj till 31 september. Pris: 4500 kr för campingplatsen exkl. elkostnad. Se mer

NYHET: Helårspris från 2018, 9500 kr


 

Campa mitt i backen!

Den här campingen ska du välja om du vill ha skidbacken och pulkabacken alldeles utanför dörren. Anmäl alltid din övernattning till receptionen i toppstugan om värmestugan/caféet vid backen är stängd. Till sommaren planerar vi laxfiske vid denna camping. Besök gärna vårt café som kommer att vara öppet även sommartid.  Grillplatser kommer att placeras ut i maj. Där kan du grilla din egenhändigt fångade fisk.  

OBS När du som oanmäld anländer, kommer du in till receptionen i toppstugan och anmäler din ankomst och betalar och får samtidigt information om vad som gäller på Klacken och vilka erbjudanden vi har.

Välkomna!